2015. november 15., vasárnap

TOYOTA autódiagnosztika

Toyota autódiagnosztika hibakód kiolvasás és törlés

Helyszíni kiszállással is Budapesten és Pest megyében pár órán belül!
4.500 Ft
Budapesten kiszállási díjjal együtt!

TEL: 06/ 70 623 89 10
*Hívjon akár hétvégén is!


Toyota autódiagnosztika hibakód olvasás és törlés
Toyota autódiagnosztika hibakód olvasás és törlés

Pár órán belül a helyszínen vagyunk!

Gyors Toyota diagnosztikai szolgáltatásunk igénybe vételéhez Önnek nem kell mást tennie, mint hogy telefonon jelentkezzen be, adja meg gépjárműve gyártmányát, típusát, évjáratát, motorkódját vagy lökettérfogatát, (az adatok a forgalmi engedélyben megtalálhatóak) a hiba tüneteit melyeket tapasztalt és a pontos címet ahol a hibakód olvasást és elemzést szakembereink el tudják végezni

Tudja meg autója igazi hibáját, mielőtt felesleges alkatrészekre költene...
Önnel is előfordult már, hogy Toyota gépjárműve több lehetséges hiba forrásra is vissza vezethető tüneteket produkált meghibásodása esetén. Ilyenkor általában " cseréljük ki ezt vagy azt az alkatrészt " szokott lenni, vagy miután ez nem vezet eredményre akkor inkább komplett részegységek cseréjét javasolják magas költség mellett, pedig egy Számítógépes Autódiagnosztikai elemzéssel a legtöbb esetben ki lehet szűrni a konkrét hibaforrást így minimumra lehet csökkenteni a javítási költségeket.

Csak ha sikeres az autódiagnosztika, 100% Garancia!
Önnek csak sikeres hibatároló kiolvasás vagy az alkatrészek sikeres felkódolása esetén kell szolgáltatásainkért fizetnie. Egyéb esetben a kiszállási díjat sem számoljuk fel Önnek. Elemzés után az újraíródott hibakódot a jármű javítását követően ingyen töröljük!

Toyota hibakód olvasás

Toyota gépjárműve számítógépes egysége képes a jármű működésével kapcsolatos jellemzőket és hibákat elmenteni. Az így eltárolt adatokat tudjuk gyári márka specifikus eszközzel kiolvasni és elemezni.

Toyota hibakód törlés

A hibatárolóban lévő hibakódokat fontos a Toyota gépkocsi javítását követően törölni mert ezáltal friss működési adatokhoz jutunk, illetve a régi hibakódok nem befolyásolják járművünk elektronikai paramétereit.

Toyota alkatrész kódolás

Javítást követően bizonyos elektromos alkatrészeket (injektor, porlasztó, ECU, immobiliser, stb.) az adott Toyota járműhöz illeszteni kódolni kell, mert kódolás nélkül az alkatrész nem fog működni.

Néhány fontosabb Toyota hibakód jelzés, mellyel már nem érdemes tovább autózni:


ABS légzsák hibakód
ABS légzsák hibakód
Motor Check Engine hibakód
Szerviz olajszerviz hibakód
Szerviz olajszerviz hibakód
Automata váltó szervó hibakód
Automata váltó szervó hibakód 
Immobiliser kulcs hibakód
Immobiliser kulcs hibakód
DPF részecskeszűrő katalizátor hibakód
DPF részecskeszűrő katalizátor hibakód


Toyota Hibakód Olvasás és Törlés Gyorsan!  4.500 Ft  

  TEL: 06/ 70 623 8910

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése