2015. november 15., vasárnap

SUZUKI autódiagnosztika

Suzuki diagnosztika hibakód kiolvasás és törlés

Helyszíni kiszállással is Budapesten és Pest megyében pár órán belül!

4.500 Ft

TEL: 06/ 70 623 89 10
*Hívjon akár hétvégén is!


Suzuki autódiagnosztika hibakód olvasás és törlés
Suzuki autódiagnosztika

Pár órán belül a helyszínen vagyunk! 

Gyors Suzuki diagnosztikai szolgáltatásunk igénybe vételéhez Önnek nem kell mást tennie, mint hogy telefonon jelentkezzen, adja meg Suzukija típusát, évjáratát, motorkódját vagy lökettérfogatát, (az adatok a forgalmi engedélyben megtalálhatóak) a hiba tüneteit melyeket tapasztalt és a pontos címet ahol a hibakód olvasást és elemzést szakembereink el tudják végezni.

Tudja meg autója igazi hibáját, mielőtt felesleges alkatrészekre költene...
Önnel is előfordult már, hogy Suzuki gépjárműve több lehetséges hiba forrásra is vissza vezethető tüneteket produkált meghibásodása esetén. Ilyenkor általában " cseréljük ki ezt vagy azt az alkatrészt " szokott lenni, vagy miután ez nem vezet eredményre akkor inkább komplett részegységek cseréjét javasolják magas költség mellett, pedig egy Számítógépes Autódiagnosztikai elemzéssel a legtöbb esetben ki lehet szűrni a konkrét hibaforrást így minimumra lehet csökkenteni a javítási költségeket.

Csak ha sikeres az autódiagnosztika, 100% Garancia!
Önnek csak sikeres hibatároló kiolvasás vagy az alkatrészek sikeres felkódolása esetén kell szolgáltatásainkért fizetnie. Egyéb esetben a kiszállási díjat sem számoljuk fel Önnek. Elemzés után az újraíródott hibakódot a jármű javítását követően ingyen töröljük!

Suzuki hibakód olvasás

Suzuki gépjárműve számítógépes egysége képes a jármű működésével kapcsolatos jellemzőket és hibákat elmenteni. Az így eltárolt adatokat tudjuk gyári márka specifikus eszközzel kiolvasni és elemezni.

Suzuki hibakód törlés

A hibatárolóban lévő hibakódokat fontos a Suzuki gépkocsi javítását követően törölni mert ezáltal friss működési adatokhoz jutunk, illetve a régi hibakódok nem befolyásolják járművünk elektronikai paramétereit.

Suzuki alkatrész kódolás

Javítást követően bizonyos elektromos alkatrészeket (injektor, porlasztó, ECU, immobiliser, stb.) az adott Suzuki járműhöz illeszteni kódolni kell, mert kódolás nélkül az alkatrész nem fog működni.


Néhány fontosabb Suzuki hibakód jelzés, mellyel már nem érdemes tovább autózni:


ABS légzsák hibakód
ABS légzsák hibakód
Motor Check Engine hibakód
Szerviz olajszerviz hibakód
Szerviz olajszerviz hibakód
Automata váltó szervó hibakód
Automata váltó szervó hibakód 
Immobiliser kulcs hibakód
Immobiliser kulcs hibakód
DPF részecskeszűrő katalizátor hibakód
DPF részecskeszűrő katalizátor hibakód

Suzuki Hibakód Olvasás és Törlés Gyorsan!  4.500 Ft  

  TEL: 06/ 70 623 8910

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése