2015. november 15., vasárnap

NISSAN autódiagnosztika

Nissan diagnosztika hibakód kiolvasás és törlés 

Helyszíni kiszállással Budapesten és Pest megyében pár órán belül!
4.990 Ft
Budapesten kiszállási díjjal együtt!

TEL: 06/ 70 623 89 10
*Hívjon akár hétvégén is!

Nissan autódiagnosztika hibakód olvasás és törlés
Nissan autódiagnosztika 


Pár órán belül a helyszínen vagyunk!

Gyors Nissan diagnosztikai szolgáltatásunk igénybe vételéhez Önnek nem kell mást tennie, mint hogy telefonon jelentkezzen, adja meg Nissan gépjárműve  típusát, évjáratát, motorkódját vagy lökettérfogatát, (az adatok a forgalmi engedélyben megtalálhatóak) a hiba tüneteit melyeket tapasztalt és a pontos címet ahol a hibakód olvasást és elemzést szakembereink el tudják végezni.


Tudja meg autója igazi hibáját, mielőtt felesleges alkatrészekre költene...
Önnel is előfordult már, hogy Nissan gépjárműve több lehetséges hiba forrásra is vissza vezethető tüneteket produkált meghibásodása esetén. Ilyenkor általában " cseréljük ki ezt vagy azt az alkatrészt " szokott lenni, vagy miután ez nem vezet eredményre akkor inkább komplett részegységek cseréjét javasolják magas költség mellett, pedig egy Számítógépes Autódiagnosztikai elemzéssel a legtöbb esetben ki lehet szűrni a konkrét hibaforrást így minimumra lehet csökkenteni a javítási költségeket.

Csak ha sikeres az autódiagnosztika, 100% Garancia!
Önnek csak sikeres hibatároló kiolvasás vagy az alkatrészek sikeres felkódolása esetén kell szolgáltatásainkért fizetnie. Egyéb esetben a kiszállási díjat sem számoljuk fel Önnek. Elemzés után az újraíródott hibakódot a jármű javítását követően ingyen töröljük!

Nissan hibakód olvasás

Nissan gépjárműve számítógépes egysége képes a jármű működésével kapcsolatos jellemzőket és hibákat elmenteni. Az így eltárolt adatokat tudjuk gyári márka specifikus eszközzel kiolvasni és elemezni.

Nissan hibakód törlés

A hibatárolóban lévő hibakódokat fontos a Nissan gépkocsi javítását követően törölni mert ezáltal friss működési adatokhoz jutunk, illetve a régi hibakódok nem befolyásolják járművünk elektronikai paramétereit.

Nissan alkatrész kódolás

Javítást követően bizonyos elektromos alkatrészeket (injektor, porlasztó, ECU, immobiliser, stb.) az adott Nissan járműhöz illeszteni kódolni kell, mert kódolás nélkül az alkatrész nem fog működni.

Néhány fontosabb Nissan hibakód jelzés, mellyel már nem érdemes tovább autózni:

ABS légzsák hibakód
ABS légzsák hibakód
Motor Check Engine hibakód
Szerviz olajszerviz hibakód
Szerviz olajszerviz hibakód
Automata váltó szervó hibakód
Automata váltó szervó hibakód 
Immobiliser kulcs hibakód
Immobiliser kulcs hibakód
DPF részecskeszűrő katalizátor hibakód
DPF részecskeszűrő katalizátor hibakód

Nissan Hibakód Olvasás és Törlés Gyorsan!Budapesten  4.990 Ft  kiszállási díjjal együtt!


  TEL: 06/ 70 623 8910Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése