2015. november 14., szombat

MITSUBISHI autódiagnosztika

Mitsubishi autódiagnosztika hibakód kiolvasás és törlés 

Helyszíni kiszállással is Budapesten és Pest megyében pár órán belül!

4.500 Ft


TEL: 06/ 70 623 89 10
*Hívjon akár hétvégén is!


Mitsubishi autódiagnosztika hibakód olvasás és törlés
Mitsubishi autódiagnosztika 


Pár órán belül a helyszínen vagyunk!

Gyors Mitsubishi diagnosztikai szolgáltatásunk igénybe vételéhez Önnek nem kell mást tennie, mint hogy telefonon jelentkezzen be, adja meg gépjárműve gyártmányát, típusát, évjáratát, motorkódját vagy lökettérfogatát, (az adatok a forgalmi engedélyben megtalálhatóak) a hiba tüneteit melyeket tapasztalt és a pontos címet ahol a hibakód olvasást és elemzést szakembereink el tudják végezni.

Tudja meg autója igazi hibáját, mielőtt felesleges alkatrészekre költene...
Önnel is előfordult már, hogy Mitsubishi gépjárműve több lehetséges hiba forrásra is vissza vezethető tüneteket produkált meghibásodása esetén. Ilyenkor általában " cseréljük ki ezt vagy azt az alkatrészt " szokott lenni, vagy miután ez nem vezet eredményre akkor inkább komplett részegységek cseréjét javasolják magas költség mellett, pedig egy Számítógépes Autódiagnosztikai elemzéssel a legtöbb esetben ki lehet szűrni a konkrét hibaforrást így minimumra lehet csökkenteni a javítási költségeket.

Csak ha sikeres az autódiagnosztika, 100% Garancia!
Önnek csak sikeres hibatároló kiolvasás vagy az alkatrészek sikeres felkódolása esetén kell szolgáltatásainkért fizetnie. Egyéb esetben a kiszállási díjat sem számoljuk fel Önnek. Elemzés után az újraíródott hibakódot a jármű javítását követően ingyen töröljük!

Mitsubishi hibakód olvasás

Mitsubishi gépjárműve számítógépes egysége képes a jármű működésével kapcsolatos jellemzőket és hibákat elmenteni. Az így eltárolt adatokat tudjuk gyári márka specifikus eszközzel kiolvasni és elemezni.

Mitsubishi hibakód törlés

A hibatárolóban lévő hibakódokat fontos az Mitsubishi  gépkocsi javítását követően törölni mert ezáltal friss működési adatokhoz jutunk, illetve a régi hibakódok nem befolyásolják járművünk elektronikai paramétereit.

Mitsubishi alkatrész kódolás

Javítást követően bizonyos elektromos alkatrészeket (injektor, porlasztó, ECU, immobiliser, stb.) az adott Mitsubishi járműhöz illeszteni kódolni kell, mert kódolás nélkül az alkatrész nem fog működni.


Néhány fontosabb Mitsubishi hibakód jelzés, mellyel már nem érdemes tovább autózni:


ABS légzsák hibakód
ABS légzsák hibakód
Motor Check Engine hibakód
Szerviz olajszerviz hibakód
Szerviz olajszerviz hibakód
Automata váltó szervó hibakód
Automata váltó szervó hibakód 
Immobiliser kulcs hibakód
Immobiliser kulcs hibakód
DPF részecskeszűrő katalizátor hibakód
DPF részecskeszűrő katalizátor hibakódMitsubishi Hibakód Olvasás és Törlés Gyorsan!  4.500 Ft  


  TEL: 06/ 70 623 8910

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése